Praktijk voor Podotherapie

Uw voeten in goede handen

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze 'onderdanen' een belangrijk functie vervullen in het dagelijks leven. Dat laatste is precies de reden waarom er podotherapeuten zijn. De voet- en houdingsspecialisten bij uitstek.

Hier vindt u alle informatie over de praktijk en onze behandelmogelijkheden. De meeste mensen hebben wel eens last van pijnlijke en vermoeiende voeten. Meestal gaan deze klachten spontaan over. Echter, indien deze klachten frequent voorkomen of te pijnlijk worden dient de stap naar een podotherapeut worden gezet.

Waarom Podotherapie Derumeaux?

Podotherapie Derumeaux en haar team doen steeds hun uiterste best om elke patiënt zo optimaal en individueel mogelijk te benaderen en te behandelen. Wij proberen dit steeds (indien nodig) in nauw overleg met andere disciplines en/of artsen.

Om u zo snel mogelijk van uw klacht te verhelpen proberen wij de wachttijden zo kort mogelijk te houden mede dankzij verschillende collega's die werkzaam zijn binnen de praktijk.

Alle podotherapeuten, werkzaam bij Podotherapie Derumeaux, zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

pododtherapie praktijk logo

Valerie Derumeaux

Podotherapeute

logo nvvp

voeten